Verftips

Wij krijgen veel vragen over hoe je moet verven met betonlook verf, maar ook hoe je kunt verven met krijtverf. Vragen die gesteld worden zijn o.a.: welke kwast gebruik ik, kan ik ook verven met een roller, moet ik eerst schuren, moet ik ontvetten voordat ik ga verven en hoe lang laat ik verf drogen? Om jullie hiermee te helpen, hebben hiervoor een speciale pagina gemaakt waarop jullie alle informatie omtrent het verven kunt vinden. En dan maakt het niet uit of je gaat verven met betonlook verf, krijtverf, muurverf of andere soort verf. Onderstaande tips kun je daarvoor gebruiken. We hebben de tips opgedeeld in:

  • Algemene tips voor het verven
  • Tips voor verven met krijtverf
  • Tips voor verven met betonlook verf

Algemene tips voor het verven

Voordat je gaat verven, is het belangrijk dat je de juiste kleuren kiest die bij jouw interieur past. Ook hier hebben we een blog over geschreven. We weten namelijk dat dit erg belangrijk is, voordat je überhaupt aan de slag kan gaan met verf. Daarnaast hebben we ook blog geschreven over welke kwasten je kunt gebruiken, maar ook hoe je bijvoorbeeld een muur of een kast kunt verven. En dan voornamelijk welke stappen je moet doorlopen. Door op één van onderstaande foto’s te klikken, kun je de blog met verftips meteen lezen en bekijken.

juiste-verkleur-kiezenAflakken-krijtverf-beschermen-betonlookverf-varnish-waterbestendig-krasbestendig

Verftips voor het verven met krijtverf

..

Wat-is-krijtverf-krijtverf-aanbrengen-verven-met-krijtverf-tipsMeubels-oude-look-geven-krijtverf-diy-project-krijtverf-aanbrengen-verven-met-krijtverf-kast-verven-krijtverf-kleuren-krijtverf

Verftips voor het verven met betonlook verf

..

betonlook-muurVerven-met-betonlook-verf-aanbrengen-betonlook-verf-diy-grijze-betonlook-verf

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 431 reviews.