Retourneren

Hieronder volgt informatie over retourneren:

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Geopende en gebruikte verfblikken vallen niet onder producten in originele staat en kunnen daarom niet geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@myindustrialinterior.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is (zie ook hierboven vermeldt).

Contactgegevens

Hieronder vind je de contactgegevens van My Industrial Interior

My Industrial Interior
Koninginnenpage 11
8472DE Wolvega
E-mail: info@myindustrialinterior.nl
Telefoonnummer: 06-81481959
BTW-nummer: NL109649886B01
Kvk-nummer: 66903882

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 14 reviews.