Retourneren

Hieronder volgt informatie over retourneren:

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na melding aan ons van annulering,  nogmaals 14 dagen de gelegenheid om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag  gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn  voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan My Industrial Interior geretourneerd moeten worden. Geopende en gebruikte verfblikken vallen niet onder producten in originele staat en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Degene die de producten retourneert, is zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van de producten zodat deze niet beschadigen of kapot gaat. Mocht een product tijdens het vervoer beschadigen en/of kapot gaan, dan kunnen wij het bedrag van het geretourneerde product(en) niet terugbetalen.

Om gebruik te maken van dit recht of om te ruilen/retourneren, kun je contact met ons opnemen via info@myindustrialinterior.nl. Dan zullen wij je voorzien van meer informatie. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is (zie ook hierboven vermeldt).

Contactgegevens

Hieronder vind je de contactgegevens van My Industrial Interior

My Industrial Interior
Molenweg 8a, 7707 CD, Balkbrug
E-mail: info@myindustrialinterior.nl
Telefoonnummer: 06-30662035
Kvk-nummer: 66903882

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1419 reviews.