Betonlook verf

Betonlook verf

Over betonlook verf, vind je hieronder alle informatie die er maar over te vinden is. Je kan namelijk een heleboel verven met betonlook verf. Er wordt verteld hoe je met behulp van betonlook verf een betonlook maken kunt op diverse ondergronden, zoals hout, metaal, kunststof en nog veel meer materiaal. Je kunt de betonlook verf niet alleen gebruiken voor de muur of wanden, maar ook voor de vloer, trap, keuken, toilet en zelfs voor een betonlook tafel, betonlook tv-meubel of betonlook vensterbank. Hoe je dat doet en hoe dat eruit ziet daarover vind je op deze pagina alle informatie. Je vindt hier informatie over de volgende onderwerpen:

 • Betonlook wand
 • betonlook vloer
 • Betonlook trap
 • Betonlook badkamer
 • Betonlook keuken
 • Betonlook toilet
 • Betonlook vensterbank
 • Betonlook aanrechtblad
 • Betonlook woonkamer
 • Betonlook tafel
 • Betonlook tv-meubel
 • Betonlook op hout
 • Betonlook op metaal

.
Betonlook-inspiratie-betonlook-woonkamer-betonlook-wand-betonlook-muur-betonlook-verf-aanbrengen-soft-grey

Wat is betonlook verf?

De betonlook verf die My Industrial Interior verkoopt is de Effect Paint van Vintage Paint. De verf is natuurlijk gemaakt en bevat geen schadelijke stoffen. En wat kun je allemaal met betonlook verf? Zie het hieronder in het filmpje met volop betonlook inspiratiefoto’s:

Kleuren betonlook verf

Er zijn 4 primers en meer dan 8 kleuren betonlook verf, dit levert veel verschillende kleurencombinaties op. Eerst zie je hieronder de kleuren betonlook verf met de witte primer en daarna met de grijze primer:

Wist je wel? Dat je van alle kleuren betonlook verf GRATIS samples kunt bestellen ( maximaal 6 stuks) . Zo kun je thuis op je gemak de kleuren bekijken.

Betonlook verf kopen

My Industrial Interior is gespecialiseerd in het verkopen van betonlook verf. Wij geven persoonlijk advies op iedere betonlook vraag. Er zijn vier kleuren primers beschikbaar, wit , kiezel, grijs en zwart . Met 1 liter primer (€ 33,99) kun je 8 tot 10 m2 verven en deze speciale primer dient als onderlaag voor de betonlook verf:

Er zijn 10 kleuren betonlook verf;  Light Grey, Soft Grey, French Grey, Petrol Blue, Vintage taupe, Light Beige, Soft Beige, Black In ons eigen atelier mengen we Limited Edition kleuren Mist, DesertDenim, Antraciet en Dark Greige 

1 liter betonlook verf kost € 55,99 en daarmee kun je ongeveer  8 a 10 m2 verven.

Black en de Limited Edition kleuren zijn iets duurder , omdat deze handmatig gemengd worden. 1 liter kost € 59,99. Deze kunnen niet retour gestuurd worden.  Laat de betonlook niet te lang staan, hierdoor gaat de verf in kwaliteit achteruit. De verf wordt dunner naar mate het langer staat.

Betonlook wand

Om een industrieel karakter in een interieur te krijgen, kun je een muur een betonlook geven. Je kunt daarvoor kiezen voor betonlook verf, maar ook betonlook behang is mogelijk. Op deze pagina vind je alleen informatie over betonlook verf, dus het betonlook behang wordt even achterwege gelaten. Tevens is een betonlook wand met verf ‘echter’, dan de betonlook met behulp van behang. Je blijft zien dat het er op geplakt is.

Afbeelding-400-400-alles-over-betonlook-betonlook-muur

Betonlook wand in slechts 2 stappen

Om een muur of meerdere muren een betonlook effect te geven, dien je slechts twee stappen te volgen:

Stap 1: De primer aanbrengen

Er zijn twee producten nodig om een betonlook wand te maken: primer en betonlook verf. De eerste stap is het aanbrengen van de primer. Je hebt daarbij keuze uit 4 kleuren primer. Je brengt de primer aan met een grote (blok)kwast of roller. Je hoeft niet netjes te verven en je kan zelfs kriskras verven! De primer laat je 8 uur drogen. De primer bevat kleine korreltjes, deze zorgt voor goede hechting op het oppervlakte maar ook voor structuur van de betonlook verf.

Stap 2: De betonlook verf aanbrengen

De primer bevat kleine korreltjes, welke je blijft voelen. Wil je een gladder resultaat, dan kun je de gedroogde primer licht opschuren. Hierna ga je dan verven met de betonlook verf.  Ook de betonlook verf breng je aan met een kwast en eventueel pleisterspaan. In de betonlook verf zitten kleine witte balletjes. Deze voel je niet. Hoe meer je deze balletjes, hoe meer je het veegeffect krijgt wat dan weer lijkt op een betonlook effect. Als je meer wilt lezen over hoe je dit doet, klik dan op onderstaande link. Hier lees je nog meer gedetailleerde informatie.

Lees ook: hoe maak ik een betonlook muur 

Of bekijk de video hieronder. Ik leg hier uit hoe je een betonlook muur maakt:

Eén muur betonlook maken

Om ervoor te zorgen dat jouw industriële interieur niet te druk wordt, adviseren wij altijd om één wand uit te kiezen. Deze muur ga je dan betonlook maken. Als je tevens kiest voor één betonlook muur te maken en verven, en de rest van de wanden hou je licht van kleur, dan springt de betonlook muur er meer uit. Voor de betonlook muur, kun je een muur uitkiezen in de woonkamer, maar het is ook mogelijk om in de badkamer of keuken een wand betonlook te maken. Kies een muur en ga aan de slag! Dit is tevens een populaire manier om een industriële sfeer in huis te krijgen. Veel mensen kiezen voor een betonlook muur. Gelukkig zijn er talloze manieren om dit te doen, waardoor er verschillende soorten betonlook zijn.

Om een betonlook muur te maken heb je betonlook muurverf nodig. Voordat je deze verf op de muren kan aanbrengen, zul je eerst een primer op de muur moeten doen. Deze laat je dan 6 – 8 uur drogen en dan kan je aan de slag met de betonlook verf. De betonlook verf breng je aan met een blokkwast en een breed plamuurmes. Eerst breng je de verf met behulp van de blokkwast op de muur. Vervolgens verdeel je de verf met het plamuurmes. Doe dit kriskras en je zult zien dat je dan een mooi effect creëert. Dit effect is zeer uniek, doordat geen enkele muur met deze manier gelijk wordt. Met behulp van betonlook verf heb je dus én een betonlook muur én een unieke muur. Tevens kun je de muur zelf betonlook maken!

Hoe moet je betonlook verf aanbrengen? Voor meer gedetailleerde informatie, klik hier 

Betonlook vloer

Naast de betonlook muur is de betonlook vloer ook enorm populair. De betonlook vloer wordt niet alleen gebruikt in een industrieel interieur, maar je ziet deze muur in diverse woonstijlen voorbij komen. Van Scandinavisch, vintage tot aan landelijk of romantisch. Omdat de vloer voorzien van een betonlook effect wel een grote klus is, kiezen mensen vaker voor een andere soort vloer.

Betonlook-vloer-betonlook-keuken-industriele-vloer-industriele-keuken

Betonlook vloer woonkamer

De vloer in de woonkamer een betonlook effect te geven, kun je (net als voor de muur) ook gebruik maken van betonlook muurverf. Deze vloerverf met betonlook kun je op de vloer aanbrengen, zodra de primer die eronder aangebracht wordt is, droog is. Er in 10 kleuren vloerverf betonlook, dezelfde kleuren als voor de muur. Hiermee creëer je ook een betonvloer in de woonkamer. Nadat de betonverf gedroogd is (na 8 uur), dan moet je de verf afwerken en beschermen met een 2 componentenlak. En je hebt een betonlook vloer!

Betonlook vloer badkamer / keuken

Ook voor een industriële look in de badkamer en keuken, kun je betonlook verf gebruiken. Ook hier bewerk je de vloer eerst met een primer (wit of grijs) en wacht je 8 uur, voordat je de vloer kan bewerken met betonlook verf. Nadat je de betonlook verf hebt aangebracht, wacht je 4 uur. Dan kun je de 2 componenten lak  op de vloer doen en de vloer is slijtvast.

Lees hier ons blog over een betonlook vloer 

Betonlook trap

Een betonlook trap behoort ook tot de mogelijkheden van betonlook verf. De betonlook verf voor trap is dezelfde verf als de verf die je op de muur en meubels kunt gebruiken. Ook bij de trap bewerkt je de trap eerst met een primer en dan pas met de betonlook verf. Het is wel aan te raden om, voordat je de trap gaat verven, je de lijm van de trap eraf haalt. Schuren is niet nodig. Na het drogen van de primer, verf je de betonlook verf op de trap. De betonlook verf droogt ongeveer 4 uur en dan breng je als laatste de varnish erop. Deze varnish beschermt de betonlook verf en zorgt ervoor dat de verf slijtvast is. Het is dus voor een betonlook trap zeer aan te raden om deze varnish op de trap te doen.

Hoe maak je een betonlook trap?

Hieronder leg ik dat in een filmpje:

Lees hier ons blog over een betonlook trap !

Betonlook badkamer

Wist je wel dat een betonlook badkamer ook mogelijk is? Met betonlook verf kun je heel goed een betonlook effect creëren in de badkamer. Wel is het belangrijk om daarbij te vermelden dat je de betonlook verf niet gaat gebruiken in de natte gedeeltes, zoals in de douche. We adviseren om de betonlook verf alleen te gebruiken in gedeelten die niet heel erg nat worden. Je kunt de betonlook verf goed gebruiken op tegels, badkamermeubels of muren en wanden.

Voordat je tegels gaat verven, is het verstandig om deze eerst licht op te schuren en daarna te ontvetten. Dit zorgt ervoor dat de primer beter hecht op de tegels.

Betonlook-badkamer-betonlook-muur-badkamer-betonlook-tegels-betonlook-vloer-badkamer-betonlook-badkamermeubel

Een badkamer in betonlook verf zetten, doe je in drie stappen:

 1. Stap 1: Primer aanbrengen. Je brengt primer aan op muren / vloer / tegels in de badkamer en je laat dit 8 uur drogen.
 2. Stap 2: Betonlook verf aanbrengen. Breng de betonlook verf aan op muren / vloer / tegels in de badkamer en laat dit 4 uur drogen. Je kunt na de eerste laag zker nog een tweede laag betonlook verf aanbrengen.
 3. Stap 3: Varnish aanbrengen. Breng varnish aan op de geverfde delen. Hiermee maak je badkamer en de betonlook verf waterbestendig en slijtvast.

Lees hier ons blog over de betonlook badkamer !

Betonlook keuken

Met betonlook verf is het ook mogelijk om een betonlook keuken te creëren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een betonlook muur in de keuken, betonlook keukenkastjes of een betonlook aanrechtblad. Met behulp van de volgende 3 stappen zorg jij voor een betonlook effect in de keuken:

 1. Breng de primer op de onderdelen van de keuken die je wilt verven en je laat dit 8 uur drogen.
 2. Breng de betonlook verf op de onderdelen van de keuken die je wilt vervenen laat dit 4 uur drogen. Je kunt zelf kiezen welk betonlook effect je wilt.
 3. Breng varnish op de onderdelen van de keuken die in de betonlook wilt hebben. Hiermee maak je de keuken en betonlook verf waterbestendig en slijtvast.

Betonlook toilet

Ook een mogelijkheid om een betonlook effect te maken met betonlook verf, is het verven in een toilet. Je kunt bijvoorbeeld een betonlook effect geven aan tegels in de toilet.

Afbeelding-400-400-alles-over-betonlook-betonlook-toilet

Voordat je tegels gaat verven, is het verstandig om deze eerst licht op te schuren en daarna te ontvetten. Dit zorgt ervoor dat de primer beter hecht op de tegels.

Een toilet in betonlook verf zetten, doe je in drie stappen:

 1. Stap 1: Primer aanbrengen. Je brengt primer aan op muren / vloer / tegels in de toilet en je laat dit 8 uur drogen.
 2. Stap 2: Betonlook verf aanbrengen. Breng de betonlook verf aan op muren / vloer / tegels in de toilet en laat dit 4 uur drogen. Je kunt na de eerste laag zker nog een tweede laag betonlook verf aanbrengen.
 3. Stap 3: Varnish aanbrengen. Breng varnish aan op de geverfde delen. Hiermee maak je het object en betonlook verf waterbestendig en slijtvast.

Betonlook vensterbank

Ben je die oude / lelijke vensterbanken ook wel eens zat? Wat dacht je van betonlook vensterbanken? Met behulp van betonlook verf kun je in 3 simpele stappen betonlook vensterbanken simpel zelf maken.

Betonlook-vensterbank-vensterbank-beton-vensterbank-betonlook-betonlook-verf-aanbrengen-3

Een vensterbank in de betonlook verf zetten, doe je in drie stappen:

 1. Stap 1: Primer aanbrengen. Je brengt primer aan op de vensterbanken en je laat dit 8 uur drogen.
 2. Stap 2: Betonlook verf aanbrengen. Breng de betonlook verf aan op de vensterbanken en laat dit 4 uur drogen. Je kunt na de eerste laag zker nog een tweede laag betonlook verf aanbrengen.
 3. Stap 3: Varnish aanbrengen. Breng varnish aan op de geverfde delen. Hiermee maak je het object en betonlook verf waterbestendig en slijtvast.

Lees hier ons blog over hoe je betonlook vensterbanken maakt

Betonlook aanrechtblad / keukenblad

Net als een vele andere betonlook objecten, is het ook mogelijk om een betonlook aanrechtblad te maken met betonlook verf. Super stoer als je bijvoorbeeld een oud, lelijk of niet mooi keukenblad wilt voorzien van een stoere look! Alle aanrechtbladen kun je bewerken met betonlook verf, mits je eerst de speciale primer voor onder de betonlook verf gebruikt.

Betonlook-aanrechtblad-betonlook-keukenblad-betonlook-keuken-betonlook-keuken-vloer-betonlook-achterwand-keuken

Een aanrechtblad in de betonlook verf zetten, doe je in drie stappen:

 1. Stap 1: Primer aanbrengen. Je brengt primer aan op het aanrechtblad en je laat dit 8 uur drogen.
 2. Stap 2: Betonlook verf aanbrengen. Breng de betonlook verf aan op het aanrechtblad en laat dit 4 uur drogen. Je kunt na de eerste laag zker nog een tweede laag betonlook verf aanbrengen.
 3. Stap 3: Varnish aanbrengen. Breng varnish aan op de geverfde delen. Hiermee maak je het aanrechtblad en betonlook verf waterbestendig en slijtvast.

Lees hier ons blog over een betonlook aanrechtblad !

Betonlook woonkamer

Er zijn diverse manieren om een betonlook woonkamer te realiseren. Je kunt kiezen voor één of meerdere muren in de betonlook maar een betonlook meubel of meubels is een mogelijkheid. Wat dacht je van een betonlook kast of een betonlook tv-meubel? Naast een meubel of een muur in de betonlook, behoort ook een betonlook vloer tot de mogelijkheden. Voor welke vorm betonlook je ook kiest, hiervoor kun je betonlook verf gebruiken.

Nu denk je vast dat het niet makkelijk is om een betonlook vloer te maken, maar dat is het zeker wel! Net als eerder al genoemd is, is een betonlook vloer te creëren in 3 stappen met behulp van primer, betonlook verf en varnish.

Betonlook tafel

Een betonlook tafeltje creëren is heel simpel met betonlook verf. De methode die we hiervoor gebruiken, kun je gebruiken voor alle meubels. Van kasten, krukjes tot aan stoelen en andere meubels.

DIY-Betonlook-Tafeltje-Resultaat

Tafeltje geverfd met grijze primer en betonlook verf soft grey

Zowel een betonlook tafel als een betonlook salontafel, maak je met betonlook verf. Het is tevens ook mogelijk om een tafelblad in de betonlook te zetten of om een eettafel een betonlook te geven. Dat doe je in de volgende stappen:

 • Stap 1: Het aanbrengen van de primer.
 • Stap 2: Het verven met betonlook verf.
 • Stap 3: Varnish aanbrengen op de betonlook verf.

Betonlook tv-meubel

Een meubel in betonlook; hoe doe je dat? En welke meubels kun je in de betonlook zetten? En zijn alle materialen meubels geschikt voor betonlook verf? In principe kun je alle soorten meubels van alle soorten materialen; van hout, kunststof tot aan metaal en aardewerk. Als het gaat om gladde materialen in de betonlook te zetten, dan is het wel verstandig om deze eerst licht op te schuren en dan te ontvetten alvorens je begint met verven van de primer en de betonlook verf.

DIY-Betonlook-tv-meubel-betonlook-verf-betonlook-meubels-betonlook-verf-aanbrengen-eindresultaat

Betonlook tv-meubel geverfd met witte primer & betonlook verf soft beige

Hierboven zie je een voorbeeld van een betonlook tv-meubel, gemaakt met betonlook verf. De stappen die je daarvoor volgt zijn als volgt beschreven:

 • Stap 1: primer aanbrengen
 • Stap 2: betonlook verf aanbrengen
 • Stap 3: varnish aanbrengen

Bovenstaande stappen kun je ook gebruiken voor het verven met betonlook verf op alle meubels. Of om ‘oude’ meubels een betonlook effect te geven.

Betonlook verf op hout

We krijgen vaak vragen hoe je een betonlook effect kunt creëren op hout en of dat ook simpel te doen is. Met betonlook verf kun je heel simpel een betonlook effect maken op hout. Als 1e stap breng je de speciale primer voor betonlook verf aan op hout. En na het drogen kun je de betonlook verf op hout aanbrengen. En dus in slechts 2 stappen kun je een betonlook effect creëren op hout.

Betonlook verf op metaal

Wist je wel dat naast verven van betonlook verf op hout, je ook betonlook verf kan gebruiken op metaal. Dus heb je een metalen kastje of metalen tafeltje, waarvan je de look mooier wilt maken? Dan kun je daarvoor ook betonlook verf gebruiken.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen?

Mail dan naar info@myindustrialinterior.nl. We beantwoorden graag je vragen.

30 reacties

Natascha Boonen januari 27, 2019 - 10:34 pm

Wij willen graag van alle kleuren een samplr.

Reply
gemmavandervegt januari 28, 2019 - 11:46 am

Beste Natascha,

Dat is mogelijk. Kun je jouw adresgegevens naar info@myindustrialinterior.nl sturen?

Groeten,
Gemma

Reply
Denise november 12, 2019 - 10:35 am

Gdm wil graag betonlook bronze brown op 1 muur die net gestuct is. Hoe zou ik fat moeten doen.en ik moet het verven voor 25 nov want dan leggen ze mijn vloer

Reply
gemmavandervegt november 15, 2019 - 8:56 am

Hoi,

Belangrijk is dat je eerst voorstrijk gebruikt op de muur. Deze kan je in de bouwmarkt krijgen. Daarna kun je aan de slag met onze primer en betonlook verf.

Groeten,
Gemma

Reply
Richard Bols november 14, 2019 - 1:46 pm

Hallo Gemma
Bedankt voor de samples.
Jullie hebben nu ook zwart.
Wil je daar een sample van opsturen?
Heel graag.
Nu is het voor een aanrechtblad.
Ik wil graag daar 2x primer op doen en daarna 2x de verf.
Aflakken met een vernis ( zeer mat). Geeft dat daarna nog een kleurverschil?
Met vriendelijke groet
Richard Bols

Reply
gemmavandervegt november 15, 2019 - 9:01 am

Hoi Richard,

We hebben inderdaad nu ook zwart. Zou je een gratis bestelling daarvoor willen maken? Met varnish zie je geen kleurverschil. Dit is kleurloos, maar beschermt wel tegen water. Wil je ook nog de verf waterafstotend maken, dan adviseren we wax te gebruiken.

Groeten,
Gemma

Reply
Hannie Rieuwerts december 30, 2020 - 5:34 pm

Ik vind dit verwarrend…. Bij badkamers adviseren jullie toch de 2 componenten varnish? het lijkt in bovenstaand antwoord dat de wax toch beter is….

Reply
Marlies Overmars januari 5, 2021 - 7:06 am

Beste Hannie, we hebbe je inmiddels een prive mail gestuurd. Maar voorde duidelijkheid: wax stoot water af maar 2 componenten lakken beschermen je betonlokverf tegen water/ vocht/ krassen. Het is tevens duurzamer zeker in vochtige ruimten.

Reply
Richard Bols november 18, 2019 - 11:03 am

Hallo Gemma
Ben niet zeker van dat je mijn eerdere mailtje hebt ontvangen omdat ik nog geen antwoord heb gekregen.
Ik wil graag mijn aanrechtblad emet betonlook verf doen.
Nu hebben jullie ook zwart.
Wil je mij een sample sturen hiervan
Aanrecht is niet groot en ga er van uit dat ik 1 liter verf nodig heb 1 liter primer en 1 liter matte vernis.
Hoop snel iets van je te horen
Met vriendelijke groet
Richard Bols
Dorpsstraat 109
1731rd Winkel

Reply
gemmavandervegt november 18, 2019 - 6:59 pm

Hi Richard,

Je heb inderdaad genoeg aan de genoemde materialen. En je kunt dan nog eventueel de natte gedeelten nog bewerken met kleurloze wax, hiermee krijg je waterafstotend effect.

Groeten,
Gemma

Reply
Gerard augustus 6, 2020 - 7:32 pm

Ik heb een beton aanrechtblad, maar dit blad is erg gevoelig voor vlekken en ziet er dus niet meer uit. Kan ik hieroverheen gewoon betonlook verf aanbrengen. Ook wil ik de rand wat opdikken, liefst met een houten lat. Omdat het blad nu gelijk ligt met de lades, dus als je tegen het aanrecht staat, gaan de lades open…. dus ik heb uiteindelijk 2 materialen, beton en hout. Wat is jullie advies?

Reply
Wendy Schipper augustus 13, 2020 - 6:06 pm

Beste Geard, we hebben een reactie gestuurd naar je email adres. Groetjes team MY Industrial Interior.

Reply
Franka augustus 23, 2020 - 8:00 am

Hoi Gemma,

Ik wil graag mijn vensterbanken met betonlookverf gaan doen. Ik heb samples gekregen maar vind ze erg ruw, hebben jullie ook de primer zonder korrel? En is de waxlaag dan aan te bevelen? Of zijn de vernislagen voldoende? En als je de wax moet gebruiken gaat de wax dan over de vernis heen of zit het tussen de verf en de vernis? Alvast dank voor je antwoord, groetjes Franka

Reply
Marlies Overmars augustus 31, 2020 - 8:23 am

Beste Franka, de primer kun je na het opbrengen wat gladder opschuren. Je kunt je vensterbank eveneens schuren na het drogen van de laatste laag effectpaint , alvorens je deze aflakt met varnish. De wax zou ik niet gebruiken als je de varnish gebruikt. Na het waxen kun je niet meer varnishen. Dan hecht het namelijk niet meer goed.

Reply
J witvoet augustus 28, 2020 - 4:32 pm

Goedenavond,

Ik heb een betonnen trap waar de vorige bewoners helaas vloerbedekking op hebben gelijmd.
Deze lijm krijg ik er dus nooit meer helemaal vanaf. In hoeverre is dat een probleem voor\heeft dat invloed op een behandeling met betonlook verf?

Groeten Judith

Reply
Marlies Overmars augustus 31, 2020 - 8:20 am

Beste Judith,
De lijmresten op een trap blijf je helaas altijd zien. De betonlookverf kan dit niet verhullen. Het is een vervelende klus maar je zult de lijm toch moeten verwijderen. En dit is niet onmogelijk. Dat kan bijvoorbeeld met een verfbrander en een plamuurmes. De lijm wordt warm en lost op door de verfbrander en vervolgens steek je de lijm eraf met een plamuurmes. Daarna schuur je de allerlaatste restjes weg met een schuurmachine met grove korrel schuurpad.

Reply
kroonen december 14, 2020 - 1:21 pm

Hoe krijg ik het ‘ marmer effect in mijn beton verf?
De kleur is effen na het schilderen en niet gemiddeld…..

Reply
Wendy Schipper december 15, 2020 - 12:35 pm

Beste heer mevrouw ,
We hebben u een privemail gestuurd.

Reply
hans februari 25, 2021 - 7:58 pm

hoi,heb een buitenkeuken gemaakt nu wil ik het blad nog afwerken,4cm dik watervast multiplex komt er op,nu lijkt me betonlookverf wel mooi maar kan het evt ook tegen de hitte van de bbq,die hangt namelijk in het gat van het blad,of hebben jullie daar iets voor soms.grt

Reply
Marlies Overmars februari 28, 2021 - 9:03 pm

Beste Hans,
We adviseren om het blad af te werken met een 2 componentenlak. We weten echter niet uit eigen ervaring of dit bestand is tegen de hitte van de BBQ.

Reply
Marlies Overmars mei 24, 2021 - 1:37 pm

Hallo kelly,
Ontvetten doen we altijd met vloeibare CIF en een schuurspons. Geen andere reinigingsmiddelen gebruiken. daarna even licht opschuren. dan breng je de primer aan die hoort bij de betonlookverf. Laat de primer 8 uur drogen . Over de primer breng je de betonlookverf aan. Met een blokkwast aanbrengen en uitsmeren met een plesiterspaan. Eventueel afcoaten met 1 K Lak van Polyvine. Bij de levering van de betonlookverf en de primer zit een uitgebreide handleiding. Op You tube staat ook een instructiefilmpje..

Reply
Kelly Bunnig mei 17, 2021 - 2:15 pm

Goedemiddag,
ik heb vandaag wat beton look samples besteld, onwijs fijn jullie gratis sample service voor 6 staaltjes.
Ik zou graag advies vragen voor het verven van mijn nu nog gladde witte keukenkastjes.. is dit ook mogelijk met jullie beton primer en verf?
Zoja, moeten deze kastjes dan nog (lichtelijk) opgeschuurd en ontvet worden? Waar kan ik dit dan het beste mee ontvetten?
En is er dan nog een speciale manier om die betonlook te creeeren met een lichtelijk gemeleerd effect?
Ik wil je/jullie alvast onwijs bedanken voor het reageren, ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet,
Kelly Bunnig

Reply
Marty Tassy mei 29, 2021 - 11:31 am

Goedemiddag,
Ik zou graag mijn lelijke witte aanrechtblad verven met betonverf, is het ook mogelijk te tegels achter de blad mee verven met voeg en al? De tegels zijn wel glad… pakt het verf erop???
Bedankt alvast,
Hartelijke groeten
Marty Tassy

Reply
Marlies Overmars april 20, 2023 - 2:32 pm

Als je alles eerst goed ontvet met vloeibare cif, dan opschuurt en dan de primer aanbrengt, gaat dat lukken. Voegen van de tegels blijf je wel zien. Egaliseren van de voegen doe je met een stuc en finish.

Reply
Offermans augustus 4, 2021 - 7:09 pm

Ik zou graag de samples willen ontvangen. Is voor het blad van een buitenkeuken.

Reply
Marlies Overmars april 20, 2023 - 2:28 pm

Samples zijn alleen via onze website te bestellen !

Reply
Maarten Trossaert oktober 23, 2021 - 6:39 am

Beste
Een varnish aanbrengen over de beton verf in badkamer gedeelten, welk effect heeft dit op het algemene resultaat, gaat de behandelende muur dan een meer glimmende effect hebben?

Reply
Marlies Overmars april 20, 2023 - 2:26 pm

Wij hebben alleen matte lakken !Deze laten geen glimmende laag achter zoals met zijde- of hoogglans lakken.

Reply
Leon januari 31, 2023 - 6:50 pm

Goedendag,
Is het mogelijk deze verf ook te gebruiken op een openhaard?
Dit ivm de hitte. Betreft een gashaard met een gestuct frame eromheen.
Mvg, leon

Reply
Marlies Overmars april 20, 2023 - 2:09 pm

veel klanten gebruiken de betonlookverf op haarden. Wel de maximale droogtijd in acht nemen. Bij de levering van de betonlookverf wordt altijd een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Reply

Laat een reactie achter

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1696 reviews.