Betonlook verf

Over betonlook verf, vind je hieronder alle informatie die er maar over te vinden is. Er wordt hier verteld hoe je met behulp van betonlook verf een betonlook maken kunt. Je kunt namelijk de betonlook verf niet alleen gebruiken voor de muur, maar ook voor de vloer of trap en zelfs voor een betonlook tafel of betonlook tv-meubel. Je vindt hier informatie over de volgende onderwerpen:

 1. Betonlook wand
 2. Betonlook vloer
 3. Betonlook trap
 4. Betonlook badkamer
 5. Betonlook keuken
 6. Betonlook toilet
 1. Betonlook woonkamer
 2. Betonlook tafel
 3. Betonlook tv-meubel
 4. Betonlook lamp
 5. Betonlook op hout

.
Betonlook-verf-betonlook-muur-betonlook-woonkamer-Effect-Paint-Soft-Beige-Kleur

Betonlook wand

Om een industrieel karakter in een interieur te krijgen, kun je een muur een betonlook geven. Je kunt daarvoor kiezen voor betonlook verf, maar ook betonlook behang is mogelijk. Op deze pagina vind je alleen informatie over betonlook verf, dus het betonlook behang wordt even achterwege gelaten. Tevens is een betonlook wand met verf ‘echter’, dan de betonlook met behulp van behang. Je blijft zien dat het er op geplakt is.

Lees ook: In 2 stappen een betonlook wand

Eén muur betonlook maken

Om ervoor te zorgen dat jouw industriële interieur niet te druk wordt, adviseren wij altijd om één wand uit te kiezen. Deze muur ga je dan betonlook maken. Als je tevens kiest voor één betonlook muur te maken en verven, en de rest van de wanden hou je licht van kleur, dan springt de betonlook muur er meer uit. Voor de betonlook muur, kun je een muur uitkiezen in de woonkamer, maar het is ook mogelijk om in de badkamer of keuken een wand betonlook te maken. Kies een muur en ga aan de slag! Dit is tevens een populaire manier om een industriële sfeer in huis te krijgen. Veel mensen kiezen voor een betonlook muur. Gelukkig zijn er talloze manieren om dit te doen, waardoor er verschillende soorten betonlook zijn.

Kleurenkaart-betonlook-verf-muur-grey-blue-beige-brown

Om een betonlook muur te maken heb je betonlook muurverf nodig. Voordat je deze verf op de muren kan aanbrengen, zul je eerst een primer op de muur moeten doen. Deze laat je dan 6 – 8 uur drogen en dan kan je aan de slag met de betonlook verf. De betonlook verf breng je aan met een blokkwast en een breed plamuurmes. Eerst breng je de verf met behulp van de blokkwast op de muur. Vervolgens verdeel je de verf met het plamuurmes. Doe dit kriskras en je zult zien dat je dan een mooi effect creëert. Dit effect is zeer uniek, doordat geen enkele muur met deze manier gelijk wordt. Met behulp van betonlook verf heb je dus én een betonlook muur én een unieke muur. Tevens kun je de muur zelf betonlook maken!

Hoe moet je betonlook verf aanbrengen? Voor meer gedetailleerde informatie, klik hier onder:

[blockquote align=”left” author=””]Lees ook: In 2 stappen een betonlook muur[/blockquote]
,

Klik hier voor de diverse producten betonlook verf

Betonlook vloer

Naast de betonlook muur is de betonlook vloer ook enorm populair. De betonlook vloer wordt niet alleen gebruikt in een industrieel interieur, maar je ziet deze muur in diverse woonstijlen voorbij komen. Van Scandinavisch, vintage tot aan landelijk of romantisch. Omdat de vloer voorzien van een betonlook effect wel een grote klus is, kiezen mensen vaker voor een andere soort vloer.

Betonlook vloer woonkamer

De vloer in de woonkamer een betonlook effect te geven, kun je (net als voor de muur) ook gebruik maken van betonlook muurverf. Deze vloerverf met betonlook kun je op de vloer aanbrengen, zodra de primer die eronder aangebracht wordt is, droog is. Er in 4 kleuren vloerverf betonlook, dezelfde kleuren als voor de muur. Hiermee creër je ook een betonvloer in de woonkamer. Nadat de betonverf gedroogd is (na 4 uur), dan moet je de verf afwerken en beschermen met een varnish. En je hebt een betonlook vloer!

Betonlook vloer badkamer / keuken

Ook voor een industriële look in de badkamer en keuken, kun je betonlook verf gebruiken. Ook hier bewerk je de vloer eerst met een primer (wit of grijs) en wacht je 8 uur, voordat je de vloer kan bewerken met betonlook verf. Nadat je de betonlook verf hebt aangebracht, wacht je 4 uur. Dan kun je de varnish op de vloer doen en de vloer is slijtvast.

Betonlook trap

Een betonlook trap behoort ook tot de mogelijkheden van betonlook verf. De betonlook verf voor trap is dezelfde verf als de verf die je op de muur en meubels kunt gebruiken. Ook bij de trap bewerkt je de trap eerst met een primer en dan pas met de betonlook verf. Het is wel aan te raden om, voordat je de trap gaat verven, je de lijm van de trap eraf haalt. Schuren is niet nodig. Na het drogen van de primer, verf je de betonlook verf op de trap. De betonlook verf droogt ongeveer 4 uur en dan breng je als laatste de varnish erop. Deze varnish beschermt de betonlook verf en zorgt ervoor dat de verf slijtvast is. Het is dus voor een betonlook trap zeer aan te raden om deze varnish op de trap te doen.

Betonlook badkamer

betonlook badkamer
badkamer betonlook
betonlook in badkamer
badkamer met betonlook
betonlook voor badkamer
badkamer muur betonlook
badkamer in betonlook
badkamer betonlook wanden

Betonlook keuken

Met betonlook verf is het ook mogelijk om een betonlook keuken te creëren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een betonlook muur in de keuken, betonlook keukenkastjes of een betonlook aanrechtblad. Met behulp van de volgende 3 stappen zorg jij voor een betonlook effect:

 1. Breng de primer op het object en laat dit 8 uur drogen.
 2. Breng de betonlook verf op het object en laat dit 4 uur drogen. Je kunt zelf kiezen welk effect je op het object wilt.
 3. Breng varnish op het object. Hiermee maak je het object en betonlook verf waterbestendig en slijtvast.

Betonlook toilet

Betonlook woonkamer

betonlook woonkamer
betonnen vloer woonkamer
betonvloer woonkamer

Betonlook tafel

betonlook tafel
salontafel beton
salontafel betonlook
eettafel betonlook
betonlook salontafel
eettafel beton
tafelblad betonlook
betonlook tuintafel
eettafel betonlook blad

Betonlook tv-meubel

meubels betonlook
tv meubel betonlook
betonlook tv meubel
meubels met betonlook
betonlook verf voor meubels

Betonlook lamp

lamp betonlook
betonlook lamp

Betonlook op hout

betonlook verf op hout
betonlook op hout
betonlook verf hout
betonlook op hout aanbrengen

Laat een reactie achter

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 134 reviews.