GRATIS samples betonlook verf

Twijfel je over de kleur van de betonlook verf? Er zijn 4 verschillende kleuren; nl. Silver Blue, Soft Grey, Bronze Brown & Warm Beige. Een liter betonlook verf kost € 54,95 en daarmee kun je 16-20 m2 verven. En er zijn twee soorten primers; wit en grijs. Een liter primer kost € 32,95 en daarmee kun je 12-15 m2 verven. Een primer breng je eerst op de wand, vloer, trap of object voordat je de betonlook verf erop kan aanbrengen. Hierdoor heb je in principe 8 verschillende kleuren betonlook verf waaruit je kan kiezen. We begrijpen best wel dat dit lastig is. Daarom adviseren we om één of meerdere gratis samples van de betonlook verf aan te vragen. Deze worden gratis thuis bezorgd! Hieronder vind je de verschillende kleuren betonlook verf; eerst met de witte primer en dan met de grijze primer eronder.

Betonlook-verf-4-kleuren-namen

Betonlook sample ontvangen

Als je deze gratis samples hebt ontvangen, is het wijs om met daglicht (heel belangrijk) de samples bij de muur te houden die je graag wilt voorzien van betonlook verf. Hiermee kun je goed zien hoe de muur er ongeveer uit zal komen te zien. De samples zijn voorzien van geverfd betonverf met een kwast. Als je de betonlook verf aanbrengt op de muur, zal deze dikker zijn. Hou hier wel rekening mee. Hieronder zie je de 4 kleuren betonlook verf. Via onderstaande producten kun je de samples bestellen. Je kunt kiezen voor de kleur betonlook verf op een witte of grijze primer. Zo kun je het verschil tussen de primers ook nog zien. Klik op optie selecteren om aan te geven welke primer je voor de sample wilt.

Proefstukjes-betonlook-verf-productpagina

Button-kleuren-betonlook-verf

Proefstukjes aanvragen via e-mail of contactformulier

Ook kun je proefstukjes aanvragen door een e-mail te sturen naar info@myindustrialinterior.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. Geef in deze e-mail aan welke kleur betonlook verf + primer je ontvangen wilt. Voor iedere kleur betonlook verf zijn twee primers beschikbaar; nl. wit en grijs. Daarnaast ontvangen we graag jouw naam en adresgegevens. Als wij deze gegevens ontvangen hebben, zullen we de proefstukjes naar je toesturen.

 

*Alléén aanvragen met een werkend e-mailadres worden verwerkt en opgestuurd. Als je GRATIS proefstukjes aanvraagt, zul je de maandelijkse nieuwsbrief van My Industrial Interior ook ontvangen.

Lees ook: Betonlook verf aanbrengen

5 reacties

gfd01 januari 5, 2018 - 1:11 pm

Alvast hartelijk dank voor deze super service.

Reply
gemmavandervegt januari 5, 2018 - 1:29 pm

Graag gedaan!

Reply
Geert van den Berk januari 23, 2018 - 8:00 pm

Ik wil deze gaan gebruiken voor de zuilen die ik maak

Reply
gemmavandervegt januari 23, 2018 - 9:26 pm

Hoi Geert,

Dat is mogelijk.

Groeten,

Gemma

Reply
C oord februari 17, 2018 - 9:33 am

Alvast bedankt

Reply

Laat een reactie achter

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 50 reviews.