GRATIS kleur samples betonlook verf 6 max

GRATIS kleur samples betonlook verf 6 max

Twijfel je over de kleur van de betonlook verf ? Onze betonlook verf is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren;

Light Grey, Soft Grey,  Petrol Blue ,Vintage taupeLight Beige ,Soft Beige, French Grey, MistAntraciet , Desert , Dark Greige en Black 

Een liter betonlook verf kost € 55,95 en daarmee kun je 10-12 m2 verven. En er zijn 4 kleuren primers; wit, kiezel, grijs en zwart . Een liter primer kost € 33,95 en daarmee kun je 10-12 m2 verven. Een primer breng je eerst op de wand, vloer, trap of object voordat je de betonlook verf erop kan aanbrengen. De kleur uitkomst wordt mede bepaald door de kleur primer die je kiest. We begrijpen best wel dat dit lastig is. Daarom adviseren we om één of meerdere gratis samples van de betonlook verf aan te vragen. Deze worden gratis verzonden! Wij hanteren een max van 6 gratis samples. Bestellingen daar boven worden niet in behandeling genomen.

Betonlook sample ontvangen

Als je deze gratis samples hebt ontvangen, is het wijs om met daglicht (heel belangrijk) de samples bij de muur te houden die je graag wilt voorzien van betonlook verf. Hiermee kun je goed zien hoe de muur er ongeveer uit zal komen te zien. De samples zijn voorzien van geverfd betonverf met een kwast. Als je de betonlook verf aanbrengt op de muur, zal deze dikker zijn. Hou hier wel rekening mee.

NIEUW Sample Pakket

We hebben sinds kort ook een samplepakket samengesteld! Dan ontvang alle handgeschilderde kleur samples van de kleurcombinaties die we hebben. Klik hier voor het Samplepakket met ALLE samples !

 

Proefstukjes aanvragen kan uitsluitende via onze website!

 

Lees ook: Betonlook verf aanbrengen

5 reacties

gfd01 januari 5, 2018 - 1:11 pm

Alvast hartelijk dank voor deze super service.

Reply
gemmavandervegt januari 5, 2018 - 1:29 pm

Graag gedaan!

Reply
Geert van den Berk januari 23, 2018 - 8:00 pm

Ik wil deze gaan gebruiken voor de zuilen die ik maak

Reply
gemmavandervegt januari 23, 2018 - 9:26 pm

Hoi Geert,

Dat is mogelijk.

Groeten,

Gemma

Reply
C oord februari 17, 2018 - 9:33 am

Alvast bedankt

Reply

Laat een reactie achter

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1750 reviews.