GRATIS samples krijtverf

Twijfel je over de kleur van de krijtverf? Er zijn 30 verschillende kleuren; nl.

Dusty GreenAntique GreenMoss Green
Light PetrolOlive GreenDusty Olive
Bright GreenForest GreenWarm Yellow
Ocean BluePetrol BlueDusty Turquoise
Old TurquoiseRoyal BlueNatural White
Antique CreamSoft SandWarm Latte
Soft BeigePearl GreyStone Grey
Soft GreyWarm GreyOld Grey
French GreyDark PowderSoft Linen
Vintage BrownChocolate BrownBlack Velvet

De krijtverf is verkrijgbaar in 3 formaten. Er is 100ml, 700ml en 2,5 liter krijtverf.

  • Met 100ml krijtverf (€ 5,95) kun je 1 m2 verven.
  • Met 700ml krijtverf (€ 24,95) kun je 7 tot 10m2 schilderen.
  • En met 2,5 liter krijtverf (€ 69,95) kun je maar liefst 25 tot 30 m2 verven.

We begrijpen best wel dat het lastig is om te kiezen uit 30 verschillende kleuren. Daarom adviseren we om één of meerdere gratis samples van de kleuren krijtverf aan te vragen. Deze zijn gratis en je betaalt alleen € 1,- verzendkosten om ze thuis te laten bezorgen! Hieronder vind je de verschillende kleuren krijtverf.

30-kleuren-krijtverf-logo

Krijtverf sample ontvangen

Als je deze gratis samples hebt ontvangen, is het wijs om met daglicht (heel belangrijk) de samples bij de muur en/of meubels te houden die je graag wilt voorzien van krijtverf. Hiermee kun je goed zien hoe het object of muur er ongeveer uit zal komen te zien. De samples zijn voorzien van geverfd krijtverf met een kwast. De kleur die gebruikt is op het papier, kan iets afwijken van de kleur op een muur, hout of meubels.

Hieronder zie je de 30 kleuren krijtverf. Via onderstaande button kun je de samples bestellen. Klik op onderstaande kleuren om een sample krijtverf te kiezen / bestellen.

10-kleuren-krijtverf

Proefstukjes aanvragen via e-mail of contactformulier

Ook kun je proefstukjes aanvragen door een e-mail te sturen naar info@myindustrialinterior.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. Geef in deze e-mail aan welke kleur(en) krijtverf je ontvangen wilt. Daarnaast ontvangen we graag jouw naam en adresgegevens. Als wij deze gegevens ontvangen hebben, zullen we de proefstukjes naar je toesturen.

 

*Alléén aanvragen met een werkend e-mailadres worden verwerkt en opgestuurd. Je kunt maximaal 15 proefstukjes GRATIS aanvragen, je betaalt alleen de verzendkosten van € 1,-. Je kunt de proefstukjes bestellen via bovenstaand formulier en als je dan de € 1,- aan verzendkosten overmaakt naar NL54RABO0371985838 te name van G.M. van der Vegt o.v.v. proefstukjes + naam, dan krijg je de proefstukjes zo snel mogelijk toegestuurd. Nieuwsbriefabonnees betalen geen verzendkosten en hoeven niks te betalen. Als je GRATIS proefstukjes aanvraagt, zul je de maandelijkse nieuwsbrief van My Industrial Interior ook ontvangen.

Mocht je meer proefstukjes willen aanvragen, dan kun je altijd een e-mail sturen naar info@myindustrialinterior.nl of aangeven in het bericht hierboven waarom je meer proefstukjes wilt ontvangen.

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 59 reviews.