Gastblogger Klaske de Boer

Gastblogger-klaske-de-boerHi ik ben Klaske Talen – de Boer en ik ben sinds kort gastblogger van My Industrial Interior. Ik ben 36 jaar, gelukkig getrouwd met mijn eigen handige Harry😉 en moeder van 3 stoere boys van 6, 4 en 2 jaar. Ik werk 2 dagen in de week als doktersassistente en ben eigenaar van Kaatjekraal.

We wonen nu 10 jaar in Wezep in die jaren heeft elke ruimte inmiddels wel een verbouwing doorstaan. We houden beide van klussen en hebben een grote liefde voor zelf maken! Dit geeft zoveel meer voldoening en maakt zo het huis ook ons thuis!

Maandelijks zal ik jullie meenemen in een blog over stoere interieurzaken en leuke DIY tips! Ik heb er ontzettend veel zin in!

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1750 reviews.