Contact

Neem contact met My Industrial Interior op via onderstaand contactformulier of mail naar info@myindustrialinterior.nl

  Heb je vragen of wil je meer informatie? Bijvoorbeeld over betonlook verf of krijtverf? Mail dan naar info@myindustrialinterior.nl. Je ontvangt snel een reactie. Of vul onderstaand contactformulier in:

  Bericht:

   

  Auteursrecht foto’s

  Van alle foto’s die hier op deze blog gebruikt worden, wordt de bron vermeldt. We proberen in alle gevallen alléén gebruik te maken van content waarvan dit mag en we proberen dit zeer zorgvuldig uit te zoeken. Tevens maken we gebruik van de mogelijkheid om foto’s te embedden. Hierdoor staat de content niet op onze website, maar gebruiken we de content van een andere website.

  Mocht het toch voorkomen dat we een foto gebruikt hebben waar auteursrecht op rust en waarvan de auteur liever niet heeft dat deze content wordt gebruikt, dan betreuren we dit ten zeerste en zouden we graag willen vragen of de auteurs contact met ons willen opnemen. We zullen dan sowieso de foto(‘s) van onze website verwijderen. We willen graag benadrukken dat het nooit de bedoeling is om foto’s met auteursrecht oneigenlijk te gebruiken en we proberen heel zorgvuldig om te gaan met auteursrecht van foto’s.

  De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1750 reviews.