Contact

Neem contact met My Industrial Interior op via onderstaand contactformulier of mail naar info@myindustrialinterior.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bijvoorbeeld over betonlook verf of krijtverf? Mail dan naar info@myindustrialinterior.nl. Je ontvangt binnen 24 uur reactie. Of vul onderstaand contactformulier in:

Bericht:


Wil je direct antwoord? Je kunt ook een appje sturen naar 06-81481959 en je krijgt binnen enkele uren antwoord!

 

Volg mij ook op Pinterest, Facebook of Twitter.

Momenteel bezoeken maandelijks meer dan 70.000 unieke bezoekers mijn blog en volgen via Facebook ongeveer 39.000 mensen mijn blog. Tevens heb ik ruim 4.000 volgers op Pinterest.Wil je graag adverteren of ben je benieuwd naar andere advertentiemogelijkheden / samenwerkingen? Zoals een advertorial. Mail My Industrial Interior dan voor meer informatie.

Contactgegevens

Hieronder vind je de contactgegevens van My Industrial Interior

My Industrial Interior
Koninginnenpage 11
8472DE Wolvega
E-mail: info@myindustrialinterior.nl
Telefoonnummer: 06-81481959
BTW-nummer: NL109649886B01
Kvk-nummer: 66903882

Auteursrecht foto’s

Van alle foto’s die hier op deze blog gebruikt worden, wordt de bron vermeldt. We proberen in alle gevallen alléén gebruik te maken van content waarvan dit mag en we proberen dit zeer zorgvuldig uit te zoeken. Tevens maken we gebruik van de mogelijkheid om foto’s te embedden. Hierdoor staat de content niet op onze website, maar gebruiken we de content van een andere website.

Mocht het toch voorkomen dat we een foto gebruikt hebben waar auteursrecht op rust en waarvan de auteur liever niet heeft dat deze content wordt gebruikt, dan betreuren we dit ten zeerste en zouden we graag willen vragen of de auteurs contact met ons willen opnemen. We zullen dan sowieso de foto(‘s) van onze website verwijderen. We willen graag benadrukken dat het nooit de bedoeling is om foto’s met auteursrecht oneigenlijk te gebruiken en we proberen heel zorgvuldig om te gaan met auteursrecht van foto’s.

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 501 reviews.