Contact

Ruim een jaar geleden, in november 2012, ben ik deze blog begonnen. Op dat moment waren mijn vriend en ik bezig met het bouwen van ons nieuwe huis. Ik deed wat kleine klusjes in huis, maar ik hield me vooral bezig met het interieur. Al snel kwamen we er beide uit om ons huis industrieel in te richten.

Op internet kwam ik zoveel leuke inspiratie tegen, dat is helaas niet allemaal in mijn huis te plaatsen. Daarom besloot ik om een blog te gaan starten en alles met betrekking tot een industrieel interieur hier te posten. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben bij het lezen van mijn posts. Ik heb dat in ieder geval wel!Momenteel bezoeken maandelijks meer dan 20.000 unieke bezoekers mijn blog en volgen via Facebook ongeveer 16.000 mensen mijn blog. Tevens heb ik ruim 3.000 volgers op Pinterest.

Wil je graag adverteren of ben je benieuwd naar andere advertentiemogelijkheden? Zoals een advertorial. Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier of mail naar info@myindustrialinterior.nl

Heb je opmerkingen, reacties, suggesties of vragen vul dan onderstaand contactformulier in:

Naam

E-mail*

Bericht*

Volg mij ook op Pinterest, Facebook of Twitter.

Wil je graag adverteren, een advertorial voor je schrijf of heb je een linkverzoek? Mail me dan voor de tarieven en/of meer informatie.

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 457 reviews.