Stuur je foto’s op!

Ik heb nu 5 stappen met je doorlopen. Zoals beloofd is er ook een mogelijkheid om foto’s van een ruimte van jouw huis op te sturen. Ik zal daarop dan persoonlijk advies geven. Om persoonlijk advies te kunnen krijgen, moet je het volgende doen:

  1. Maak duidelijke (goed belichte) foto’s (liever niet met mobiele telefoon) van een ruimte in huis die jij graag (industrieel) zou willen veranderen. Maak minimaal 5 foto’s vanuit verschillende hoeken van de ruimte.
  2. Stuur de foto’s op naar info@myindustrialinterior.nl en vermeld bij de foto’s wat je interieurvraag is. Beschrijft deze zo concreet mogelijk, zodat ik je een goed advies kan geven.
  3. Stuur alleen foto’s op, als je er akkoord mee gaat dat deze foto’s anoniem gebruikt zullen worden in de online cursus.
  4. Vanwege het grote aantal aanmelding, zul je maximaal aan het einde van de online cursus je persoonlijk advies ontvangen.
De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 672 reviews.