Klantenservice

In de webshop van My Industrial Interior kun je diverse industriële producten bestellen. O.a. betonlook verf, 50 stoere kleuren krijtverf, industriële accessoires en industriële kasten. De voordelen van My Industrial Interior zijn:

  • Bij iedere bestelling krijg je een gratis roerstokje;
  • Boven de € 100,- wordt je bestelling gratis thuis bezorgd*;
  • Afhalen van de bestelling is mogelijk, dan betaal je geen verzendkosten;
  • Je kunt 6 gratis proefstukjes van de betonlook verf bestellen. Deze kosten je niks en worden gratis thuis bezorgd (dit geldt voor alle Europese landen);
  • Je kunt persoonlijk verf / kleuradvies krijgen door een e-mail te sturen naar info@myindustrialinterior.nl.

Hieronder kun je informatie vinden over klantenservice, zoals verzendkosten, ruilen / retourneren & levertijden.

*Dit geldt alléén voor bestellingen uit en in Nederland. Voor alle andere Europese landen gelden andere verzendtarieven.

Bezorgen & verzendkosten

Het is mogelijk om jouw bestelling op te halen. Je kunt via een afspraak jouw bestelling ophalen op:

My Industrial Interior: Grote Markt 21 b – 7711 CZ – Nieuwleusen

Bezorgen is mogelijk via DHL of Post NL. Verzendkosten vanaf  € 4,95 *. Mocht je pakket door de brievenbus passen, dan zal er  € 4,95* gerekend aan verzendkosten worden. De kosten voor het versturen van samples is gratis*. Bezorging van meubels € 60,00 ( hiervoor wordt van tevoren een afspraak gemaakt)

*Dit geldt alléén voor bestellingen binnen Nederland. Voor alle andere Europese landen gelden andere verzendtarieven.

Verzendkosten landen buiten Nederland

Samples betonlook verf: 1,21
Samples krijtverf: 1,21
Standaard basispakket (betonlook verf, krijtverf, accessoires): € 12,50
Meubels  € 60,00

Levertijden

De bestelling wordt (mits de producten voorradig zijn) binnen een werkdag verstuurd via DHL of Post NL .

Ruilen & Retourneren

Ruilen is mogelijk. Dit kan op locatie (alléén voor Jeanne D’arc Living producten) en je kunt de producten terug sturen en opnieuw een bestelling plaatsen.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Geopende en gebruikte verfblikken vallen niet onder producten in originele staat en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Gemengde kleuren kunnen uitdrukkelijk eveneens niet worden geretourneerd. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@myindustrialinterior.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour, terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is (zie ook hierboven vermeldt).

Retourneren is alléén mogelijk met ongeopend en ongebruikt materiaal en geldt niet voor gemengde kleuren!

Retourneren* kan naar:

My Industrial Interior
Molenweg 8a 7707 CD Balkbrug
* Retourneren is op eigen kosten.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@myindustrialinterior.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1750 reviews.