Bestellen voor bedrijven

Op onze webshop is het mogelijk om te bestellen als particulier, maar bestellen voor bedrijven is ook mogelijk. Alle producten zijn zowel zakelijk als particulier te bestellen. Van de betonlook verf en de 50 kleuren krijtverf tot aan de industriële lockerkasten en industriële accessoires.

Het bestelproces voor een particulier als voor een zakelijke klant ziet er hetzelfde uit. Na de bestelling ontvang je een bevestiging met daarop de bestelde producten inclusief btw. Hierdoor kun je als zakelijke klant deze factuur ook heel goed gebruiken voor je eigen administratie, maar ook voor de boekhouder en / of belastingdienst.

Factuur met BTW

Heb je geen factuur met BTW ontvangen? Mail dan naar info@myindustrialinterior.nl en wij sturen je de factuur per pdf op.

Hulp / Advies bij bestelling nodig?

Heb je hulp bij de bestelling nodig? Heb je als zakelijke klant wat hulp nodig bij het bestellen van producten? Of kun je wel wat advies gebruiken? Of wil je weten hoe bestellen voor bedrijven in zijn werk gaat? Dan kun je altijd mailen naar info@myindustrialinterior.nl. Tevens is het ook altijd mogelijk om de bestelling er door ons in het systeem te laten zetten. Hiervoor kun je ons ook het beste een e-mail sturen. Dan kunnen wij dit in orde maken.

Contactgegevens:

My Industrial Interior

 

De waardering van www.myindustrialinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1750 reviews.